Bekæmpelse af muldvarpe

Er haven fyldt med muldvarpeskud? Hos Killit er vi eksperter i bekæmpelse af muldvarpe. Vi har mange års erfaring med skadedyrsbekæmpelse og ved, hvordan man bedst muligt kommer af med muldvarpe.

Hvornår kommer muldvarpe?

Muldvarpe bliver aktive og vågner fra deres vinterdvale i forårsmånederne, som resulterer i skud på græsplænen. Muldvarpe foretrækker at bo i blødt jord med insekter og næring, hvilket gør haven helt perfekt for muldvarpen.

Muldvarpe får et kuld unger om året, som ofte sker om sommeren. Der er typisk 4-5 unger i hvert kuld. Ungerne forlader moderens gange omkring august/september for at lave deres eget gangsystem. Derfor vil de fleste opleve forhøjet aktivitet af muldvarpeskud igen i disse måneder.

Vores tilbud for bekæmpelse af muldvarpe

Hos Killit Skadedyrskontrol tilbyder vi gasning af muldvarpe hele året alle steder i haven. Vi tilbyder hovedsageligt vores services til kunder i Århus, Silkeborg, Herning og Randers, men vi dækker hele Jylland.

Bor du ud til et grønt areal, såsom skove og enge, er der større risiko for, at muldvarpe kommer igen. I de tilfælde kan vi tilbyde et serviceabonnement, hvor vi kommer en gang hver 3. måned for at holde det nede. Derudover har du 8 fri tilkald til bekæmpelse af muldvarpe, afhængig af hvad du ønsker i din aftale.

Kontakt os for bekæmpelse af muldvarpe

Skal vi bekæmpe muldvarpe i din have? Ring til os på 26 80 64 40 eller send en mail til kontakt@killit.dk.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os