Regulering af duer

​Det er ikke helt skævt at sammenligne duer med rotter. De sviner, de æder stort set alt og er virkelig stædige. Hvis de først finder et optimalt sted, hvor de kan placere sin rede og føle, at de er ”hjemme”, kan de være noget så svære at komme af med igen.

De er i sandhed en ubuden gæst, der sviner ved at efterlade kviste og afføring alle vegne – afføring, der er fyldt med sundhedsskadelige bakterier og sygdomme.

Killit forebygger og bekæmper forekomsten af duer på private ejendomme i hele Danmark. Vi tilbyder opsætning af duepigge og -net eller pigtråd efter behov, så duerne ikke har mulighed for at slå sig ned. Derudover indfanger vi duer og rådgiver om, hvordan du bedst sikrer dig mod irriterende dueredder og -ekskrementer fremadrettet.

Duer udgør en sundhedsrisiko og er til stor gene for nabolaget

Duens ekskrementer kan indeholde salmonellabakterier, mens deres rede ofte er hjem for mider, nyudklækkede sølvfisk samt møl og lus, som i værste tilfælde kan trænge ind i din bolig. Derudover indeholder duens afføring urinsyre, som kan ætse lakken på din bil eller cykel samt nedbryde bygningsmaterialer og dermed beskadige dit hus og udendørs møbler og lignende.

Duer udgør en sundhedsrisiko og er til stor gene for både mennesker, kæledyr og det øvrige nabolag – for ikke at nævne deres forfærdelige non-stop kurren.

Vores metoder til dueregulering

Hvis du allerede har duer på matriklen, kommer vi ud og fjerner dem ved at anvende en fuglesluse, som er den mest humane indfangningsmetode. Vi har det rette udstyr til at indfange og forebygge dueredder, så du ikke selv risikerer at opsnappe sygdomme i forsøget på selv at komme af med dem.

FAQ om duer og forebyggelse

Er duer skadedyr?
Ja, de anses som skadedyr i Danmark. Duer er en af de værste smittespredere, faktisk kan en due bære op til ti forskellige sygdomme, som overføres ved selv den mindste kontakt med duer, dueredder eller indånding af indtørret dueafføring. Blandt sygdomme kan nævnes papegøjesyge, meningitis, salmonellaforgiftning og Campylobacter, som kan overføres til mennesker.

Må man skyde duer?

Nej. Aflivning af duer må kun varetages af folk, som er godkendt til at regulere standen og som anvender godkendte våben til formålet. Du må som privatperson ikke selv skyde efter eller aflive duer.

Ring til os på telefon på (+45) 70 66 68 73, eller send os en mail til kontakt@killit.dk – så vender vi tilbage så snart, vi kan.

Udfyld kontaktformularen nedenfor

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se anmeldelser af Killit på Trustpilot

Se vores anmeldelser fra Trustpilot her.

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven. Ring til os på telefon (+45) 70 66 68 73 eller send en mail til kontakt@killit.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligtt.

​Kontakt os

Vestergade 49 8464 Galten

Klik her for rutevejledning

Telefon: (+45) 70 666 873

E-mail: kontakt@killit.dk

CVR-nummer: 41335246

​Om Killit Skadedyrskontrol

Vi har mere end 30 års erfaring inden for skadedyrs-bekæmpelse, og er blandt de førende i branchen. Vi tilbyder effektive løsninger, hurtig udrykning og konkurrencedygtige priser overalt i Danmark.

Har du problemer med skadedyr eller insekter, og kan du ikke afhjælpe problemet, så hjælper vi gerne.