Bekæmpelse af stuefluer

​Lille stueflue (Fannia canicularis) er den flue, man hyppigst ser i sit hus næst efter stuefluen (Musca domestica). Lille stueflue minder meget om stuefluen, men er mindre, kun 4-7 mm lang. Brystet har tre mørke længdestriber, der er tydeligst hos hunnen. Bagkroppen er hos hunnen ægformet, mørkegrå og med et gyldent skær. Hannens bagkrop er smallere, tilspidset og brunsort med gennemskinnelige, gullige pletter. Udover stuefluer hjælper vi også med bekæmpelse af hvide fluer.

Ofte ses den lille stueflue kredsende i en utrættelig, hoppende dans omkring lamperne i huset. Udendørs kan man opleve den samme kredsen under træ­kronerne.

Stuefluens biologi

Lille stueflue lægger sine æg enkeltvis i fugtigt materiale, f.eks. i gødning, i møddinger, i rådnende plantedele, i afløb fra køkken og badeværelse og lignende steder. Her i landet er den lille stueflue navnlig hyppig i forbindelse med hønserier og minkfarme.

Larven udvikler sig i det materiale, hvor æggene er lagt. Den lille stueflues larve er meget ejendommelig og ligner ikke andre fluelarver. Den er ret flad med en sej, kornet hud og er udstyret med 6 rækker af trådformede delvis tornede vedhæng. Ofte er den dækket af snavs og slam, der hænger fast i udvæksterne, og kan være svær at få øje på.

Udviklingen fra æg til voksen flue varer i sommerperioden ca. en måned. Om efteråret går udviklingen i stå, og overvintringen sker som ældre larve eller som puppe. Det følgende forår, ofte på en varm dag i maj, klækkes den første generation af fluer samtidig. Herefter klækker fluerne mere spredt indtil hen på eftersommeren (august), hvor der igen foregår en synkroniseret klækning, der kan resultere i mange fluer.​

Hvordan vi bekæmper stuefluer

Vores skadedyrsbekæmpelse af stuefluer behandles med et godkendt langtidsvirkende middel der hverken lugter eller giver nogen form for gener da midlet er blandet op i vand. Når fluen kommer i kontakt med midlet er bekæmpelsen igang.

Kontakt os for bekæmpelse af stuefluer

Skal vi hjælper dig med at bekæmpe stuefluer? Ring til os på (+45) 70 66 68 73 eller send en mail til kontakt@killit.dk. Vi bekæmper stuefluer og andre skadedyr i Midtjylland heriblandt byer som Aarhus, Horsens, Odder og Skanderborg.

Udfyld kontaktformularen nedenfor

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se anmeldelser af Killit på Trustpilot

Se vores anmeldelser fra Trustpilot her.

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven. Ring til os på telefon (+45) 70 66 68 73 eller send en mail til kontakt@killit.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligtt.

​Kontakt os

Vestergade 49 8464 Galten

Klik her for rutevejledning

Telefon: (+45) 70 666 873

E-mail: kontakt@killit.dk

CVR-nummer: 41335246

​Om Killit Skadedyrskontrol

Vi har mere end 30 års erfaring inden for skadedyrs-bekæmpelse, og er blandt de førende i branchen. Vi tilbyder effektive løsninger, hurtig udrykning og konkurrencedygtige priser overalt i Danmark.

Har du problemer med skadedyr eller insekter, og kan du ikke afhjælpe problemet, så hjælper vi gerne.