Fjernelse af hvepsebo

​Vi står for professionel hvepsebekæmpelse, og fjerner hvepsebo i hele jylland.

Hvis et hvepsebo er tilgængeligt, kan vi fjerne det med det samme. Hvis ikke, så sprøjter vi boet, og det vil være forladt i løbet af et par dage. Vi er certificeret til skadedyrsbekæmpelse og hvepsebekæmpelse, og har mange års erfaring, så du kan trygt kontakte os.

Fjernelse af hvepsebo hos Killit

Hvordan vi mest effektivt afstedkommer dit problem med et hvepsebo, afhænger af den givende situation. Vi vil dog som udgangspunkt pudderbehandle boet med et særligt stof, der forgifter hvepsene og boet, der vil dø ud efter 24 timer. Dette stiller vi garanti for, og hvis det derfor mod forventning ikke skulle producere det ønskede resultat, kommer vi tilbage og gør bod på dette på egen regning.

Sådan ser et hvepsebo ud

Hvis du først har bemærket et højt antal hvepse i din have eller omkring dit hus, kan du være sikker på, at du bor tæt på et hvepsebo. Det er derimod ikke sikkert, at det befinder sig akkurat i din have, men hvis det generer dig, er der grund nok til at undersøge, hvor hvepseboet er. Når du leder efter et hvepsebo, kan du følge denne guide for at identificere det:

  • Et hvepsebo er bygget af træsmuld, som hvepsene blander med spyt for at skabe en papirlignende masse, der kan klistre sammen
  • Søg efter hvepseboet i små beskyttet steder, hvor der dog er nem indgang for hvepsene. Det kan være på lofter, i forlængelse af dit skur eller garage eller i værste fald hulrum i væggene
  • Nu hvor du ved, hvordan det ser ud, skal du forsigtig følge nogen af hvepsene for at se, hvor de flyver hen. På den måde kan du forsøge at lokalisere boet.

Typisk er et hvepsebo dog ret godt skjult, og derfor er en høj aktivitet af hvepse grund nok til at kontakte en skadedyrsbekæmper.

Du bør ikke selv fjerne et hvepsebo

Når det kommer til fjernelse af et hvepsebo, skal man være yderst påpasselig. Det er ikke noget, man anbefaler, at privatpersoner giver sig i kast med. Ved fjernelse af et hvepsebo forstyrrer du hvepsene, og det vil lede til meget aggressive dyr, der stikker den første, de støder på.

Når du i stedet kontakter Killit Skadedyrskontrol får du en kontrolleret og sikker fjernelse af hvepseboet udført af professionelle.

Gedehamsestik

Gedehamsenes gift er beslægtet med slangegift, og stikket kan som bekendt være ret smertefuldt. Det er kun sjældent farligt, da det jo er uhyre små mængder gift, der er tale om. I de tilfælde, hvor folk bliver alvorligt syge af gedehamsestik, skyldes det, at vedkommende er overfølsom over for et eller flere af de stoffer, der indgår i giften. Også stik i mund eller hals kan give komplikationer, da slimhinderne kan svulme voldsomt op, så der kan blive åndedrætsbesvær.

Et almindeligt ukompliceret stik kan behandles med lokalbedøvende liniment eller salve, der fås i håndkøb. Bliver den stukne person bleg og føler sig utilpas med svimmelhed, kvalme osv., bør man straks søge lægehjælp.

Kontakt os for bekæmpelse af hvepsebo

Skal vi bekæmpe dit hvepsebo? Ring til os på (+45) 70 66 68 73 eller send en mail til kontakt@killit.dk. Vi bekæmper hvepse og andre skadedyr i Midtjylland heriblandt byer som Aarhus, Horsens, Odder og Skanderborg.

Udfyld kontaktformularen nedenfor

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se anmeldelser af Killit på Trustpilot

Se vores anmeldelser fra Trustpilot her.

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven. Ring til os på telefon (+45) 70 66 68 73 eller send en mail til kontakt@killit.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligtt.

​Kontakt os

Vestergade 49 8464 Galten

Klik her for rutevejledning

Telefon: (+45) 70 666 873

E-mail: kontakt@killit.dk

CVR-nummer: 41335246

​Om Killit Skadedyrskontrol

Vi har mere end 30 års erfaring inden for skadedyrs-bekæmpelse, og er blandt de førende i branchen. Vi tilbyder effektive løsninger, hurtig udrykning og konkurrencedygtige priser overalt i Danmark.

Har du problemer med skadedyr eller insekter, og kan du ikke afhjælpe problemet, så hjælper vi gerne.