Bekæmpelse af edderkopper

​Med effektiv bekæmpelse af edderkopper, sørger vi for at du slipper for de små kryb. Vores behandling mod edderkopper gør at du slipper for spindelvæv og pupper i vinduer og udhæng. Med professionel bekæmpelse af edderkopper slipper du derfor for edderkopper både inde og ude.

Har du brug for hjælp? Så kontakt os

Vi behandler facader, udhæng, døre og vinduesrammer med en langtidsvirkende og godkendt gift. Alle vores midler til bekæmpelse af edderkopper er godkendte af miljøstyrelsen.

Behandling mod edderkopper bør foretages af fagfolk som os. På den måde er du sikret et godt resultat, idet vi ved hvilke midler, der både er effektive og som ikke er til skade for mennesker eller kæledyr. Lad derfor Killit stå for edderkoppebekæmpelse.

Vi holder til i Galten nær Aarhus og Silkeborg og kører ud i hele Jylland. Ring nu på tlf. (+45) 70 66 68 73. Vi har også åbent i weekenden.​

Udfyld kontaktformularen nedenfor

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se anmeldelser af Killit på Trustpilot

Se vores anmeldelser fra Trustpilot her.

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven. Ring til os på telefon (+45) 70 66 68 73 eller send en mail til kontakt@killit.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligtt.

​Kontakt os

Vestergade 49 8464 Galten

Klik her for rutevejledning

Telefon: (+45) 70 666 873

E-mail: kontakt@killit.dk

CVR-nummer: 41335246

​Om Killit Skadedyrskontrol

Vi har mere end 30 års erfaring inden for skadedyrs-bekæmpelse, og er blandt de førende i branchen. Vi tilbyder effektive løsninger, hurtig udrykning og konkurrencedygtige priser overalt i Danmark.

Har du problemer med skadedyr eller insekter, og kan du ikke afhjælpe problemet, så hjælper vi gerne.