​Sikringsordning

Forebyggelse af rotteangreb hos virksomheder og erhvervsdrivende

En sikringsordning fra Killit Skadedyrskontrol er en abonnementsløsning til virksomheder og erhvervsdrivende, der ønsker konsekvent og effektiv overvågning, forebyggelse og – i akutte tilfælde – bekæmpelse af rotteangreb.

En sikringsordning mod rotter er en forebyggende løsning, der kan udnyttes af alt fra fødevarevirksomheder til kontormiljøer, der ønsker at være på forkant med rotteangreb samt have adgang til private aktører som Killit Skadedyrskontrol i forbindelse med angreb.

I dag foretages rottebekæmpelse traditionelt af kommunen og er en gratis ydelse til private og virksomheder, men din kommune skal varetage denne opgave for hele kommunen, og derfor kan det være relevant for at have en sikringsordning mod rotter hos os.

Det kan det, fordi vi – så længe I har en fast, betalt ordning – har mulighed for at overtage denne sikringsopgave og satse stort på de forebyggende instanser.

Sådan ser en sikringsordning mod rotter ud hos Killit Skadedyrskontrol

I skal som nævnt betragte vores sikringsordning mod rotter som en abonnementsløsning, der inkluderer alle services i forbindelse med forebyggelse og bekæmpelse af rotter (og mus).

Inden sikringsordningen igangsættes, foretager vi et kontrolbesøg, hvor vi gennemgår jeres lokaler og udendørsområde.

Her kan vi se, om der fx er en dør, der ikke lukker tæt eller lignende, og som vi derfor vil gøre jer opmærksomme på at få fikset. Herefter opsættes giftdepoter strategisk med henblik på at forebygge rotteangreb indendørs og for at gøre jeres udendørsarealer så lidt velkomne for rotter som muligt.

Vi vil løbende (én gang pr. kvartal eller efter behov) føre kontrol med stationerne for at sikre, at de fungerer efter hensigten.

Skulle uheldet alligevel være ude, møder vi op inden for 24 timer med rottehunde, der er trænet i både at lokalisere rotternes arnested og dræbe rotter. Vi behandler også med gift eller fælder om nødvendigt.

Kontakt os og hør mere om jeres muligheder

Hos Killit Skadedyrskontrol har vi flere års erfaring med rottebekæmpelse, og vi satser nu stort på at tilbyde denne præventive sikringsordning mod rotter (og mus) til virksomheder og erhvervsdrivende, der har særlige ønsker om at væbne sig mod angreb.

Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan en sikringsordning vil se ud for jer.

Udfyld kontaktformularen nedenfor

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se anmeldelser af Killit på Trustpilot

Se vores anmeldelser fra Trustpilot her.

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven. Ring til os på telefon (+45) 70 66 68 73 eller send en mail til kontakt@killit.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligtt.

​Kontakt os

Vestergade 49 8464 Galten

Klik her for rutevejledning

Telefon: (+45) 70 666 873

E-mail: kontakt@killit.dk

CVR-nummer: 41335246

​Om Killit Skadedyrskontrol

Vi har mere end 30 års erfaring inden for skadedyrs-bekæmpelse, og er blandt de førende i branchen. Vi tilbyder effektive løsninger, hurtig udrykning og konkurrencedygtige priser overalt i Danmark.

Har du problemer med skadedyr eller insekter, og kan du ikke afhjælpe problemet, så hjælper vi gerne.