Bestil effektiv bekæmpelse af sølvfisk hos os

​Killit autoriseret skadedyrsfirma står for effektiv bekæmpelse af sølvfisk med miljøvenlige og godkendte midler. Vi har i mange år stået for effektiv behandling mod sølvfisk, og har hjulpet mange boligejere i hele jylland.

Ring for et uforpligtende tilbud på (+45) 70 66 67 83.

Vi kører ud alle dage i hele Jylland.

Hvordan udføres bekæmpelse af sølvfisk?

  • Vi behandler indvendigt i hele huset.
  • Vi bruger et godkendt og effektivt middel til indendørs brug, og i løbet af få dage er du fri for de små (og store) sølvfisk.

Midlet vi anvender er lugtfrit, og det er ikke farligt for hverken mennesker eller kæledyr. Vi giver garanti på behandling mod sølvfisk, vi er autoriseret til skadedyrsbekæmpelse, og vi har mange års erfaring. Derfor kan du trygt overlade bekæmpelsen til os.​

Få et uforpligtende tilbud på bekæmpelse af sølvfisk

Vi kører ud fra Galten, nær Aarhus og Silkeborg, og vi servicerer hele Jylland med effektiv skadedyrsbekæmpelse.

Hvorfor får man sølvfisk i huset? Hvor kommer de fra?

Sølvfisk lever i rum og værelser med høj luftfugtighed. De opholder sig derfor ofte på dit badeværelse, i dit køkken og i bryggerset. Altså de lidt mere våde rum i huset. Sølvfisk lever gerne i eller ved riste, der indeholder alger og mug. De kommer udefra, og slår sig ned inde, hvor de formerer sig.

En sølvfisk spiser alt fra skimmel til støvmider og endda dyrefoder (hunde- og kattefoder) Når vores kunder bestiller en behandling mod sølvfisk, har vi også erfaret, at mange bor nær en havn, skovsøer eller andre våde områder. Her er sølvfisk især glade for at opholde sig.

Vil du af med sølvfisk – så kontakt os nu.

Udfyld kontaktformularen nedenfor

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se anmeldelser af Killit på Trustpilot

Se vores anmeldelser fra Trustpilot her.

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven. Ring til os på telefon (+45) 70 66 68 73 eller send en mail til kontakt@killit.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligtt.

​Kontakt os

Vestergade 49 8464 Galten

Klik her for rutevejledning

Telefon: (+45) 70 666 873

E-mail: kontakt@killit.dk

CVR-nummer: 41335246

​Om Killit Skadedyrskontrol

Vi har mere end 30 års erfaring inden for skadedyrs-bekæmpelse, og er blandt de førende i branchen. Vi tilbyder effektive løsninger, hurtig udrykning og konkurrencedygtige priser overalt i Danmark.

Har du problemer med skadedyr eller insekter, og kan du ikke afhjælpe problemet, så hjælper vi gerne.