Har du rotter i hjemmet?

Sådan ved du, om du har rotter i hjemmet

Det er sjældent, at rotter bare viser sig i dagslys, og du på den måde kan vide dig sikker på, at du har et rotteproblem. De er sky væsner, og de bevæger sig derfor ofte kun rundt, når mørket er faldet på, og vi mennesker er gået til ro.

Derfor får du her fire tegn på, at du har rotter i hjemmet eller på grunden:

  • Hvis det lugter af kloak i dit hjem, kan det være, fordi rotter har bevæger sig rundt i din kloak eller i værste fald har bidt hul i rørene.
  • Hvis du hører kradse/pivelyde under gulvet, på loftet eller i hulrum mellem væggene, kan der være tale om rotter.
  • Hvis du ved eller omkring din skraldespand finder gnavemærker i plastic, pap eller madvarer, er det formentlig rotter, der har været på spil.
  • Finder du ekskrementer på jorden, der er omkring 17 millimeter i længden og 6 i tykkelsen, kan du være helt sikker på, at du har rotter.

Som grundejer har man derudover pligt til at melde til kommunen, at man har rotter. Alle grundejere betaler til kommunal rottebekæmpelse, og det er derfor som udgangspunkt også kommunen, der skal stå for bekæmpelse af rotter hos dig. Hvis du er lejer, er det derfor også din udlejer, der skal tage ansvaret for at kontakte kommunen.

Ring til Killit Skadedyrskontrol udenfor kommunens åbningstider

Der er ingen grund til at tage chancer, når det kommer til rotter. De kan være bærere af smitsomme sygdomme, der er farlige for mennesker, og så kan de gøre stor skade på dit inventar, som hurtigt kan blive dyrt at erstatte.

Du skal derfor hurtigst muligt melde det til kommunen, så de kan tage sig af problemet. Hvis du har problemer med rotter udenfor kommunens åbningstider (det vil sige weekender og helligdage), kan du i stedet kontakte en professionel skadedyrsbekæmper som os.

Vi bruger primært trænede rottehunde til at snuse arnestedet op og dræbe rotter, men vi medbringer også fælder og gift, hvis det viser sig nødvendigt.

Hvis du er erhvervsdrivende eller virksomhedsejer tilbyder vi også en fast sikringsordning til at forebygge rotteangreb. Det kan du læse mere om her

Kontakt os i dag

Hos Killit Skadedyrskontrol har vi flere års erfaring med rottebekæmpelse.

Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Udfyld kontaktformularen nedenfor

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se anmeldelser af Killit på Trustpilot

Se vores anmeldelser fra Trustpilot her.

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven. Ring til os på telefon (+45) 70 66 68 73 eller send en mail til kontakt@killit.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligtt.

​Kontakt os

Vestergade 49 8464 Galten

Klik her for rutevejledning

Telefon: (+45) 70 666 873

E-mail: kontakt@killit.dk

CVR-nummer: 41335246

​Om Killit Skadedyrskontrol

Vi har mere end 30 års erfaring inden for skadedyrs-bekæmpelse, og er blandt de førende i branchen. Vi tilbyder effektive løsninger, hurtig udrykning og konkurrencedygtige priser overalt i Danmark.

Har du problemer med skadedyr eller insekter, og kan du ikke afhjælpe problemet, så hjælper vi gerne.