Bekæmpelse af muldvarper med Killit Skadyrskontrol

​Hvis du opdager, at haven er fuld af muldvarpeskud, er du egentlig bare uheldig: din have ligger tilfældigvis på ruten. Muldvarpen er typisk aktiv i foråret og om sommeren, og den foretrækker at bo og grave i blødt jord, der er fyldt med insekter og næring – derfor er haven ofte det perfekte sted.

Selvom muldvarpen ikke har onde hensigter eller er sundhedsfarlig som andre skadedyr, vil dens besøg i haven uden tvivl bidrage til at ødelæggelser og eventuelt også at hive sten med op fra jorden, der kan gå i græsslåmaskinen eller lignende.

Hos Killit Skadedyrskontrol har vi mange års erfaring med bekæmpelse af muldvarper, så du kan igen kan få din have i fred.

Sådan bekæmper vi muldvarper

Hos Killit Skadedyrsbekæmpelse har vi erfaret, at den bedste bekæmpelse af muldvarper sker ved gasning af gangsystemerne.

Vi bruger en særlig metode, der garanterer, at gasningen er effektiv og så human som mulig. Human i den forstand, at dyrene ikke lider længe, og der er ingen risiko for sekundær forgiftning for fx dine kæledyr, planter eller jer selv.

Vi tilbyder vores service hele året rundt i særligt Midtjylland, men vi dækker hele Jylland efter behov.

Sådan undgår du, at muldvarperne kommer igen

Vores metode til bekæmpelse af muldvarmer er enormt effektiv, men den rækker selvfølgelig ikke til de muldvarper, der endnu ikke har besøgt jer.

Derfor tilbyder vi et serviceabonnement, der gør det nemt for jer at holde muldvarpe-besøg på porten. Det gælder særligt for jer, der bor ud til et grønt areal som fx en skov eller eng, hvor der er større risiko for, at muldvarpe kommer igen.

Private personer må ikke bruge gift til bekæmpelse af muldvarper. Du kan sætte fælder op, men det er bestemt ikke en effektiv løsning på problemet. Vores serviceabonnement inkluderer:

  • Vi kommer én gang hver tredje måned og bekæmper eventuelle muldvarper
  • Du får derudover x antal frie tilkald, som du kan benytte dig af, hvis der opstår et akut problem med muldvarper udenfor vores faste aftale​

Kontakt os for bekæmpelse af muldvarpe

Skal vi bekæmpe muldvarpe i din have? Ring til os på (+45) 70 66 68 73 eller send en mail til kontakt@killit.dk.

Udfyld kontaktformularen nedenfor

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se anmeldelser af Killit på Trustpilot

Se vores anmeldelser fra Trustpilot her.

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven. Ring til os på telefon (+45) 70 66 68 73 eller send en mail til kontakt@killit.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligtt.

​Kontakt os

Vestergade 49 8464 Galten

Klik her for rutevejledning

Telefon: (+45) 70 666 873

E-mail: kontakt@killit.dk

CVR-nummer: 41335246

​Om Killit Skadedyrskontrol

Vi har mere end 30 års erfaring inden for skadedyrs-bekæmpelse, og er blandt de førende i branchen. Vi tilbyder effektive løsninger, hurtig udrykning og konkurrencedygtige priser overalt i Danmark.

Har du problemer med skadedyr eller insekter, og kan du ikke afhjælpe problemet, så hjælper vi gerne.