Bekæmpelse af myrer

​Hjælp til bekæmpelse af myrer? Er du træt af at dele dit hjem og din have med myrer? Det er de fleste, for ud over at myrer er bakteriebærere, så kan de underminere fundamentet for din terrasse og endda dit hus. Hos Killit har vi mange års erfaring i skadedyrsbekæmpelse og tilbyder effektiv bekæmpelse af myrer og mange andre skadedyr.​

Præventive tiltag til myrebekæmpelse i hjemmet

Det er som nævnt tæt på umuligt for private at bekæmpe myrer. Vi har hos Killit endnu ikke oplevet, at privatpersoner har haft held med at bekæmpe myrer alene med de giftstoffer og fælder, der er til rådighed for privatpersoner, og vi anbefaler derfor altid, at I kontakter en professionel.

Hvis I ønsker at mindske risikoen for myreangreb i hjemmet, kan I dog prøve jer ad med disse råd. Om ikke andet bidrager du til at isolere dit hjem bedre:

  • Fordi myrer trænger op i boligen gennem revner i fundamentet og andre utætheder, er det vigtigt, at du gennemgår dit hus’ fundament. Når du får fikset disse revner, er du bedre sikret mod myrer.
  • Har du gamle og mørnede fuger, skal disse opdateres. I værste fald er de måske rådnet helt, og der trænger nu luft (og eventuelt myrer) igennem til huset.
  • Gennemgå i det hele taget huset for utætheder. Hvad end det er revner i sokkel, utæt varmerør eller andet. Dette skal fikses, hvis du skal have nogen chance for at holde myrerne på porten.

Det må dog igen understreges, at dette er en slags lappeløsninger, og at det sjældent er nok til effektivt at bekæmpe myrer i hjemmet.

Undgå myrekrig og lad os håndtere skadedyrene for dig

Myrebekæmpelse af myrer i større omfang er en næsten umulig opgave for private. Hos Killit Skadedyrskontrol supplerer vi en sprøjtebehandling med ædegift, som vi lægger ud de steder, hvor der er høj aktivitet af myrer. Vores produkt til myrebekæmpelse er testet og godkendt af Miljøstyrelsen, og det er ikke muligt at få fat på som privatperson.

Typisk er problemet med myrer tilbagevendende, og hvis du derfor er en af dem, der har en historik med myreangreb hver eneste forår og sommer, anbefaler vi et serviceabonnement.

Med vores serviceabonnement får du til en fast, årlig pris frit tilkald ved problemer med myrer indendørs, så du altid kan være på forkant med myreangreb i højsæsonen. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores serviceabonnement.​
​ 

Skader forvoldt af myrer

Etplanshuse støbt direkte på jorden kan være hjemsøgt af havemyrer. Myrerne slår sig gerne ned i jorden under selve betongulvet, og herfra trænger de op i boligen gennem revner i betonpladen, f.eks. ved rørgennemføringer, fodpaneler, osv. Myrerne kan også slå sig ned i isoleringsmaterialet mellem betongulvet og selve trægulvet. Her kan de afstedkomme så fugtige forhold, at trægulvet beskadiges.

I nogle tilfælde vil det første tegn på myrernes tilstedeværelse i huset være små bunker af sand og grus, som pludselig dukker op ved panelerne. Disse bunker fungerer også som myreboets lossepladser. Her findes der rester af insekter, tomme puppehylstre og døde myrer mellem det udgravede materiale.

Store mængder flyvemyrer indendørs er det mest sikre tegn på, at myreboet ligger i huset.

Kontakt os for skadedyrsbekæmpelse af myrer i Jylland

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på skægkræ bekæmpelse – ring (+45) 70 66 68 73 eller send en mail til kontakt@killit.dk. Vi kan hjælpe dig af med myrer samt bekæmpelse af myre, borebiller, mår og mange andre skadedyr. Vi står klar til at hjælpe dig i Jylland i byer som, Aarhus, Horsens, Odder og Skanderborg.

Udfyld kontaktformularen nedenfor

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se anmeldelser af Killit på Trustpilot

Se vores anmeldelser fra Trustpilot her.

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven. Ring til os på telefon (+45) 70 66 68 73 eller send en mail til kontakt@killit.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligtt.

​Kontakt os

Vestergade 49 8464 Galten

Klik her for rutevejledning

Telefon: (+45) 70 666 873

E-mail: kontakt@killit.dk

CVR-nummer: 41335246

​Om Killit Skadedyrskontrol

Vi har mere end 30 års erfaring inden for skadedyrs-bekæmpelse, og er blandt de førende i branchen. Vi tilbyder effektive løsninger, hurtig udrykning og konkurrencedygtige priser overalt i Danmark.

Har du problemer med skadedyr eller insekter, og kan du ikke afhjælpe problemet, så hjælper vi gerne.