Myrebekæmpelse inde & ude

Hjælp til bekæmpelse af myrer?
Er du træt af at dele dit hjem og din have med myrer? Det er de fleste, for ud over at myrer er bakteriebærere, så kan de underminere fundamentet for din terrasse og endda dit hus.

Vi har åbent til kl. 22 alle dage, og vi kører ud i hele Østjylland og det meste af jylland.

Ring nu på tlf. 26 80 64 40

Det koster ingenting at få et tilbud på myrebekæmpelse.

Pris på myrebekæmpelse

Vi har konkurrencedygtige priser på effektiv bekæmpelse. Og vi bruger kun godkendte og miljøskånsomme midler.

Pris for myrebekæmpelse: 1250 kr. inkl. moms – både inde og ude. (Prisen er for en behandling i eller udenfor et standard parcelhus).

Vi er et certificeret firma til skadedyrsbekæmpelse og har mange års erfaring i branchen og ikke mindst; med myrebekæmpelse. Så du kan trygt kontakte os.

Myrefri hele 2020 kun 2095 kr. inkl. moms

Det betyder, at du efter den 1. behandling mod myrerne, kan tilkalde os igen uden ekstra omkostninger, hvis nye myrer vender tilbage i sensommeren eller til efteråret.

Undgå myrekrig og lad os håndtere skadedyrene for dig

Myrebekæmpelse af myrer i større omfang er en næsten umulig opgave for private. Så hvis du ikke selv vil i krig med alverdens midler, så kontakt os.

Vi udfører effektiv myrebekæmpelse, uden nogen form for gener, hverken lugtmæssigt eller i forhold til skadelige kemikalier. Vi bruger kun godkendte og miljøvenlige midler og behandler både ude og inde mod myrer.

Ring nu på 26 80 64 40

Killit Skadedyrskontrol er certificeret til skadedyrsbekæmpelse. Se mere om Killit her.

Serviceaftale på bekæmpelse af myrer

Vi tilbyder også en serviceaftale med frit tilkald hele året.
Årlig serviceaftale med myrebekæmpelse fra 2095 kr. inkl. moms

Myrebekæmpelse Silkeborg-Aarhus-Galten

Skader forvoldt af myrer

Etplanshuse støbt direkte på jorden kan være hjemsøgt af havemyrer. Myrerne slår sig gerne ned i jorden under selve betongulvet, og herfra trænger de op i boligen gennem revner i betonpladen, f.eks. ved rørgennemføringer, fodpaneler, osv. Myrerne kan også slå sig ned i isoleringsmaterialet mellem betongulvet og selve trægulvet. Her kan de afstedkomme så fugtige forhold, at trægulvet beskadiges.

I nogle tilfælde vil det første tegn på myrernes tilstedeværelse i huset være små bunker af sand og grus, som pludselig dukker op ved panelerne. Disse bunker fungerer også som myreboets lossepladser. Her findes der rester af insekter, tomme puppehylstre og døde myrer mellem det udgravede materiale.

Store mængder flyvemyrer indendørs er det mest sikre tegn på, at myreboet ligger i huset.

Vi er beliggende i Galten, Midtjylland, mellem Aarhus, Silkeborg, Randers Vejle og Horsens. Vi hjælper med myrebekæmpelse i Jylland.